Seven Stitches

mediumSå er det sket! Jeg har skrevet min første korte roman.

For en gangs skyld har jeg ikke brugt min viden om sekter, om psykopater og andet til en fagartikel eller fagbog, men til skønlitteratur.

Jeg har skabt en ny helt: David Alix. Et plot: en række seriemord i hvilke man finder en del symbolik og så et sted, hvor alt vil ske: Amboise, i nærheden af Tours, i Frankrig.

Der er en del “første gang” i denne bog:

  • Det er første gang, at jeg udgiver noget skønlitteratur.
  • Det er første gang, at jeg skriver en thriller, som oven i købet vil være en del af en serie.
  • Det er første gang, at jeg skriver en bog på engelsk.

Jamen, vil nogle spørge, hvis handlingen sker i Frankrig, hvorfor ikke skrive den på fransk?

Faktisk, er det sket omvendt: Jeg har først valgt engelsk som sprog, først og fremmest fordi jeg vil gerne prøve det. Det var en spændende udfordring. Derudover er kindle-markedet meget større i USA end i Frankrig (for ikke at nævne Danmark, hvor det er nær ueksisterende).

Nu kender I mig rimelig godt og I ved, at uanset hvilket sprog jeg taler, kan jeg lide at holde tingene enkelte og forståelige. Også (eller især), hvis jeg skal forklare noget kompliceret. Så også i denne bog holder jeg sproget forholdsvis enkelt. Man skal naturligvis have lidt mere end 6. klasse for at forstå den, men den skulle være tilgængelig for de fleste. Man behøver ikke at være ekspert.

Efter at jeg havde valgt sproget, skulle jeg så vælge et sted for handlingen. I stedet for at vælge et sted, jeg ikke kendte særlig godt (eller overhovedet ikke), hvor folk talte engelsk (USA eller England), så foretrak jeg at vælge et område jeg kendte godt.

Jeg har derfor valgt Amboise og området dels fordi vi har boet der i nogle år og dels fordi jeg elsker det område. Jeg har valgt forholdsvis internationale navne til mine personager, så det var til at forstå, huske og udtale for ikke fransktalende.

Jeg har bygget motivet, symboler og de store linjer i plottet i løbet af en del dage. Imens jeg lavede mad eller noget andet, eller spillede WoW eller så noget. Jeg har ofte hjernen, der arbejder i baggrunden, selv om jeg laver noget andet. Og hvis jeg fik en idé, skrev jeg den ned. Jeg fandt først ud af senere, hvilke af dem jeg ville bruge og hvilke jeg ikke ville bruge.

Og så en dag sagde jeg til mig selv: “Så er det klart! Jeg har det hele!” Og så gik jeg i gang med at skrive. Jeg skrev bogen i løbet af seks dage. Det er det, man på engelsk kalder en “novella”. Det er længere end en novelle (short story) og kortere end en roman (novel). Denne her er ca. 110 sider lang.

Denne bog er lige udkommet hos Amazon. Den findes i kindle-format eller som “rigtig bog”.

Man kan læse kindle-format med en af Amazons egne Kindles, naturligvis, men også med et program, som findes til tablet, smartphone, pc, Mac… whatever, som er gratis og som kan downloades enten fra Amazon selv eller også fra Playstore, Applestore m.m.

Du kan finde Seven Stitches i kindle- eller papirformat her => http://www.amazon.co.uk/Seven-Stitches-Volume-Thriller-Series/dp/1515200418/

Kindle-versionen koster kun 0,99 $ (ca. 6,75 Kr.) i to dage. Om to dage bliver prisen 2,99 $ (20 Kr.).

Her er et resume af bogens handling, sådan som jeg har skrevet det på den engelske version:

Den ukendte mand var nøgen og bundet med pigtråd. Han var spyddet på en træstub og var særdeles død, da en kvinde fandt ham i skoven.

Han manglede et øje, og hans læber var syet sammen med syv sting.

Da inspektør David Alix forstod, at den brutalt myrdede mand var Jehovas Vidne, og at han var blevet torteret i henhold til forskellige Bibelvers, forstod han, at han stod over for en seriemorder.

Men hvem kan have begået dette grusomme mord? Hvem kan have så meget had over for en troens mand?

Dette er den første bog i serien “Alix Thriller Serien”. Find de andre bøger i denne serie, hvor inspektør David Alix konfronteres med serimordere.

Selv om denne bog er del af en serie, er hver bog en historie for sig.

Du kan finde denne thriller her =>http://www.amazon.co.uk/Seven-Stitches-Volume-Thriller-Series/dp/1515200418

Hvis du læser denne bog, og især hvis du kan lide den, tøv ikke at efterlade en anmeldelse på amazons side.

Du kan se den originale engelske tekst lige her nedenunder, så kan du dømme sprogets niveau:

John Doe was naked, tied with barbwire, impaled on a stub and very dead, when the woman found him in the woods.

One eye was missing, and his lips were sewed with seven stitches.

When detective David Alix found out that the brutally killed man was a Jehovah’s Witness, and that he had been tortured according to Bible verses, he knew he was facing a serial killer.

But who could be behind the cruel crime? Who would be filled with so much hatred towards a man of faith?

This is the first title in the Alix Thriller Series series. Look for other books in the series where detective David Alix is facing serial killers.

While this book is part of a series, each book stands on its own.

Find this exciting thriller right here => http://www.amazon.co.uk/Seven-Stitches-Volume-Thriller-Series/dp/1515200418/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrevet

Vil du modtage en mail, når jeg sætter noget nyt online? Skriv dig ind her.

Scroll to Top