Gratis Thriller

Medium (31/03-2016) – Jeg hygger mig en del med de thriller, jeg skriver på engelsk. Eneste problem er, at det er svært at finde en god redaktør som også er rimelig i pris. Enten er de gode og ekstrem dyre, eller også er meget dyre og elendige.

Før at min bind to i Alix-serien kom ud, brugte jeg flere måneder til at finde en redaktør og det endte med at koste mig en arm. Jeg sælger disse bøger, naturligvis, men proportionnelt, kan det ikke betale sig.

Derfor bestemte jeg mig for at stoppe med at skrive dem. Slut! Ikke flere David Alix-thrillers.

Men min kone, og min gode ven, Henrik, blev ret ked af det. Min kone sagde til mig: “Ved du hvad, selv om du ikke udgiver dem mere, kunne du ikke tænke dig at blive ved med at skrive dem? Bare for min skyld, fordi jeg synes, altså, at de er ret geniale.”

Så jeg tænkte, i første omgang: Okay, så skriver jeg dem for Henrik og for min kone. Jeg plejer at sende hver kapitel til Britt (min kone) eftersom jeg skriver den, så hun følger med kapitel efter kapitel. Henrik, til gengæld, foretrækker at få det hele på en gang når det er færdigt.

Så førte jeg tanken videre: Hvad så hvis jeg simpelthen udgav kapitlerne på min hjemmeside i takt med at jeg skriver dem. Læsere vil kunne læse bogen i takt med at den bliver skrevet (eller når den er færdig) ganske gratis. Og så, når jeg er helt færdig, kan jeg redigere og rette det jeg kan og udgive den i amazon hvis nogen foretrækker at få den i bog form. Men den oprindelige version vil stadig være at læse på hjemmesiden.

Som sagt, så gjort.

Min nyeste Thriller er på vej og de første ni kapitler er offentliggjort (jeg skriver højst sandsynligt den tiende kapitel i dag).

Du kan skrive dig ind på mailing-listen som du vil finde på siden, så du får besked når den næste kapitel er online (og så slipper du for se tilmeldings-vinduerne på siden).

Hvis du vil læse min nyeste thriller, som hedder “1,000 Cuts” ganske gratis, kan du tjekke: http://cyrilmalka.com ud. Hvis du vil læse fra kapitel 1, så finder du den her => http://cyrilmalka.com/107/

God fornøjelse 🙂

Cylle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrevet

Vil du modtage en mail, når jeg sætter noget nyt online? Skriv dig ind her.

Scroll to Top