Digital kunst

firstlille (30/06-2016) – I årevis har jeg villet gå i gang med digital-maling og med farver. Indtil nu har jeg kun tegnet med sort blyant og med kul. Jeg har aldrig rigtigt turdet farverne.

Efter alle disse år, efter en samtale med en digital-kunstner som har udtrykt, at han ville hjælpe mig hvis der var, så tog jeg springet. Hans ord var det sidste lille vægt, der manglede til at få vægtskålen til at vippe og til at jeg tog springet.

Min digital tegnetablet  med tilhørende pen er ankommet i dag. Pennen kan opfatte 2048 forskellige trykstyrker som så bliver overført til computeren.

Okay, hvis man ikke kan tegne, computer eller ej, så er man ikke hjulpet meget. Computeren tegner jo ikke for en.et giver spændende muligheder. Jeg er dog ikke nået dertil endnu.

Dette er så min første digital-tegning og derudover, den første tegning jeg laver i farver. Det er en hurtig tegning blot for at forstå hvordan pennen fungerer med computeren og alt. Det hele har ikke taget mig mere end en kvarter og det er blot en prøve. Der er derfor både proportionfejl og alt, men pyt … Det er vi ligeglade med!

I dag har jeg overgået to af mine store frygt på en gang. De kommende tegninger skal nok være mere interessant. Det lover jeg. Jeg vil blot dele dette vigtigt øjeblik med jer.

2 kommentarer til “Digital kunst”

 1. Det er da bare fedt. Tillykke med tabletten – og super muligheder der er i det udstyr. Inden vi ser os om, så kan jeg sige, at jeg kender det 21. århundredes svar på Van Gogh.

  Jeg har altid haft stor beundring for dem som kan. Sidst jeg prøvede at frigive min kreative aura var der en der spurgte om det var noget en af mine børn havde lavet, og så er man jo lige vidt, ikke sandt? So much for being creative… 🙂

  God vind med tegningerne herfra.

  1. Tusind tak for det støttende ord, Henrik. Det var supersødt af dig.

   Du skal ikke lade dig slå ud af, at nogen spørger om det er noget dine børn har lavet. Nogle børn tegner ret godt og i øvrigt, nogle som Chagall er blevet specialister i denne stil. Det er nemlig ikke så nemt, som det ser ud, at tegne som et barn 🙂

   Tak for din kommentar. Jeg arbejder videre på tegningerne og håber på at blive dygtig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrevet

Vil du modtage en mail, når jeg sætter noget nyt online? Skriv dig ind her.

Scroll to Top