Mediernes statskup

(15/11-2020) – Man har kendt det i Frankrig under den sidste præsidentvalg: Emmanuel Macron som var stort set ukendt af de fleste dukkede lige pludselig op fra intetheden og var på forsiden af alle aviser og blade, i radioen, i fjernsynet, på nettet… Allevegne.

Eftersom han, i anden runde, stod kun mod den højreekstremistiske antisemit Marine Le Pen, blev det en nem sejr (ikke sikkert den går næste gang, i 2022).

Det som var interessant var hvordan medierne har implanteret en person som præsident i franskmændenes sind. Set udefra (jeg bor ikke i Frankrig), så var det imponerende.

Det som sker lige nu er endnu mere alvorligt og skræmmende: de amerikanske medier (især CNN) på den ene side, og internets giganter som Facebook, Twitter, Wikipedia og andre, har blandet sig i det amerikanske præsidentvalg og fortsætter med det.

De danske medier som nu i mange år er holdt op med at være journalister og laver ikke mere noget research eller kildekritik, gentager dumt hvad man siger til dem og derfor er de stadig væk under indtryk af, at Joe Biden er blevet præsident i USA.

Dette er stadig ikke tilfældet.

Som et eksempel på den manipulering der foregår, kan man bare tjekke Wikipedias side om “president-elect” (valgte præsident).

Sådan så siden ud søndag 8. november.

Du kan se den sidste linje som beskriver rent faktisk det, der sker lige i øjeblikket: “If the result of an election …” (Hvis en valgresultat er uklar eller bestridt, er ingen erklæret “president-elect” indtil det tidspunkt hvor striden er løst.

Samme side, dagen efter, denne sætning er forsvundet.

Og samme side i dag (15/11-2020): Wikipedia påstår at udtrykket har været brigt af medierne i årtier (hvilket ikke passer) og at det er lige meget hvad der sker. Det, som gælder, stort set, er hvad medierne mener.

I øjeblikket er stemmerne stadig under tælling og når man konstaterer det antal valgfusk der er sket, er Joe Biden slet ikke i nærheden af præsidentstolen.

Den eneste måde man kan vinde og blive kaldt “President-Elect” er når stemmerne er talt op og at vedkommende er erklæret vinder, eller hvis modparten indrømmer at have tabt og trækker sig ud. Hvilket Trump ikke har gjort og aldrig vil gøre.

Det var det, der skete i 2016: Hillary Clinton accepterede at hun havde tabt efter få dage og Trump blev kaldt “president-elect”.

Det var på det tidspunkt at medierne begyndte at tale om “impeachment” og at trække ham i mudderet: Man talte om Ruslands indblanding i valget.

Efter to års undersøgelse viste det sig at det var blot en smædekampagne uden noget på sig, Rusland havde ikke haft noget at gøre med valget og så gik man videre til en anden rygte.

Medierne nævnte ikke at det hele var en stor smædekampagne. De lod som ingenting og gik videre til en anden smædekampagne.

I dag vil medierne have os til at tro at optællingen er færdig, der har ikke været valgfusk og Trump vil bare ikke acceptere at han har tabt fordi han er rigtig dum.

Og det er ikke sandt.

Her er de optællinger som ikke endnu er certificerede og datoerne de forventes færdigt:

  • Arizona (certificeringsdato: 30. november)
  • Georgia (certificeringsdato: 20. november)
  • Michigan (certificeringsdato: 23. november)
  • North Carolina (certificeringsdato: 24. november)
  • Pennsylvania (certificeringsdato: 23. november)
  • Wisconsin (certificeringsdato: 1. december)

Kun hvis Biden vinder i disse stater vil han kunne blive “president-elect” og tage sin præsident rolle fra januar 2021.

Den gode og rare Joe

Endeligt er det imponerende at se hvordan man præsenterer Joe Biden. Han bliver vist som en god mand, meget sød og blid og venlig og alt.

Han har været professionel politiker siden 1972 og har ikke udrettet noget som helst i alle disse år. Under debatten mod Trump har han ikke været i stand til at nævne én ting, han havde ført ud i livet.

Han er i dag USAs mest korrupt politiker.

Joe Biden har flere gange forsøgt sig i kapløbet for præsident men blev nødt til at opgive fordi han havde kopieret andre politikers taler fra ende til anden og ladet som om de var hans.

Dette blev opdaget fordi det var dengang journalisterne stadig lavede deres arbejde og derfor blev han nødt til at opgive.

Han har en racistisk fortid og har haft som mentor til politiklivet Robert Byrd som var en høj ansvarlig for Ku Klux Klan.

Han forfulgte chikanerede en stor amerikansk jurist, Robert Bork, som var ellers udnævnt til Højesteretten så Bork ikke fik pladsen. Det var så grusomt at det er blevet til et udtryk på amerikansk engelsk: “To bork” betyder at forfølge og ødelægge nogens ry.

Han forsøgt at chikanere nomineringen af en anden jurist til Højesteretten, den sorte dommer Clarence Thomas, men den gik ikke.

Han har brugt sin søn Hunter og hans bror, Jim, for at set en afpresning på udenlandske stater og for hermed at sælge sin indflydelse i Det Hvide Hus i Obama-tiden.

Så er der den ukrainske skandale: Han placerede sin narkoman-søn, Hunter Biden, i arbejdsstilling som ikke eksisterer i Ukraine

Listen er lang men ingen taler om det.

Under alle omstændigheder er Joe Biden i dag på grænsen til at være senil dement og der er ikke ende på de vitser og citater fra ham på nettet, men det taler medierne ikke om: Han har for eksempel taget fejl mellem sin kone og sin søster, under valgkampen tog han fejl af den stat han befandt sig i, og han er ekspert i at vrøvle og sige ord der ikke findes eller sætninger uden mening.

Hvis han bliver præsident vil der ikke gå langt før han bliver sat til side og hans vice-præsident, Kamala Harris vil tage hans plads.

Statskup

Det, som er skræmmende i alt det her er ikke det, at Trump måske taber, men det er at:

1) Medierne har støttet Biden på forskellige vis ved at omtale ham som verdens 8. vidunder når han er en slatten politiker som aldrig har udført noget og som er korrupt.

2) Store og indflydelsesrige medier på nettet som Facebook, Twitter, Wikipedia og andre har blandet sig i valget ved at lave “fact checking” når der var faktisk tale om at styre hvad folk mente og skrev og udføre censur for alt det, som ikke passede i deres kram.

3) Medierne har valgt Biden som præsident når optællingen er modsagt og ikke færdig.

4) Disse samme medier har allerede sparket Trump ud af sin post som præsident: For eksempel kalder Facebook ham ikke længere “President of the United States” men “Political candidate”. Han er stadig præsident af USA indtil januar 2021, også selv om Biden bliver vinder, uanset hvad medierne synes.

Rent faktisk filtrerer disse medier virkeligheden og giver indtrykket af, at der sker noget andet end det, der rent faktisk sker.

For mig at se er der her tale om en statskup, ganske enkelt. Og en statskup af denne størrelse synes jeg er meget skræmmende.

Jeg er kommet til at spørge mig selv om, hvis efter stemmetællingen man finder ud af, at Trump kører for de næste fire år, om offentligheden vil få det at vide eller om man vil få os til at tro at USAs præsident hedder Joe Biden?

Hvis medierne fortsætter med at beskrive en anden virkelighed … Hvad så?

Det gør de i øjeblikket: De har plantet Joe Biden i et kontor som ikke eksisterer som mest sandsynligt er bygget af papmache, hvorfra han “taler til folket”.

Hvis Wikipedia, Facebook, Google og andre bliver ved med at præsentere ham som præsident, i hvilken verden vil vi så leve? I hvilken virkelighed?

Man skal ikke sige, at det er umuligt: Det er lige præcis det, der sker i øjeblikket.

Bliver I andre ikke skræmt af det her? Det bliver jeg! (Cyril Malka)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrevet

Vil du modtage en mail, når jeg sætter noget nyt online? Skriv dig ind her.

Scroll to Top