Jeg er ikke god nok for Facebook

Jeg er ikke god nok for Facebook - billede (27/04-2022) – Det hele startede, fordi min kone (ja! Det er selvfølgelig hendes skyld!) forklarede mig, at det kunne være godt for mig at se, hvor de mennesker, der interesserer sig for det, jeg skriver og gør holder til. En slags markedsanalyse. Jeg skulle lave test og research på forskellige sociale netværk mv.

Jeg ventede længe før jeg gik i gang fordi når folk, der har brug for mig, har en tendens til at finde mig nemt, såhe …

Men OK. Jeg endte med at se de videoer, hun anbefalede mig og fulgte rådene, og efter lidt søgning så Facebook interessant ud.

Det må være seks eller syv år, måske endda otte år siden jeg forlod dette bullshit-netværk. Jeg har dog en anonym konto, hvor jeg kun har et par familiemedlemmer og et par håndplukkede venner (mindre end 30 i alt), og jeg går der kun cirka en gang om ugen … Hvis jeg husker det.

Okay! Jeg bestemte mig: Jeg vil lave mig selv en officiel Facebook-konto, begrænse mine venner og lave en officielle side for business-delen.

Jeg lavede min Facebook-konto, jeg lagde mit billede og et fint forsidebillede (som du kan se nedenfor). Jeg kan godt lide det billede fordi det minder mig lidt om nogle af de indtryk jeg havde da jeg var barn og lå med feber.

Jeg skrev mit fødested, byen hvor jeg bor, min fødselsdato, mine hobbyer … Kort sagt, lidt information, så stoppede jeg, fordi alt det havde taget mig næsten en time, og det var mere end rigeligt. Jeg kunne bare fortsætte i morgen. Der er ikke noget der haster.

En time senere (ca.) modtog jeg denne e-mail fra Facebook.

For de, der taler engelsk bedre, når det er oversat til dansk vil jeg give dig en hurtig oversættelse:

Hej Cyril
Din Facebook-konto er blevet deaktiveret. Dette skyldes, at din konto eller de handlinger, du har foretaget, ikke følger vores fællesskabsstandarder.
Hvis du mener, at vi har deaktiveret din konto ved en fejl, kan vi vise dig, hvordan du anmoder om en tjek. Du skal udføre disse trin inden for tredive dage for at forhindre, at din konto bliver permanent deaktiveret.

Og så en knap, som jeg kunne trykke på, hvis jeg ville have en tjek.

Jeg mener at de, der kender mig en smule, allerede aner min reaktion … Og helt sikkert også, hvad jeg sagde højt.

Så det var det!

Jeg ved ikke om det er mit navn, mit fødested, den by jeg bor i, mit profilbillede eller mine hobbyer (bare så du ikke er i tvivl: Gaming, skak, læsning, musik, lave videoer, se film, tegne, og spille guitar), der forvirrede Facebooks yderst kunstige intelligens, men tilsyneladende af en af de grunde er jeg nødt til at bede om at blive “verificeret” for at få lov til at kunne deltage i dette fantastiske netværk… Hvilket jeg derfor vil fortsætte med at undvære som jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg tror, at jeg kun var officielt på Facebook to eller tre år alt i alt.

I hvert fald, næste gang nogen spørger mig, hvorfor jeg ikke er på Facebook, har jeg svaret klar: Jeg er ikke populær på Facebook. Jeg er for slem for deres fællesskab, Muhuhaha! (Cylle)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrevet

Vil du modtage en mail, når jeg sætter noget nyt online? Skriv dig ind her.

Scroll to Top